ره پی، خدمات امن و نوین پرداختهای خٌرد
  • سه شنبه, ۱ آبان ۱۴۰۳
سیاستهای اجرایی و نظارتی ره پی

سیاستهای اجرایی و نظارتی ره پی

کليه پذیرندگان پشتیبانی شده و مشتریان ره پی موظف به پذيرش و رعايت قوانين و دستوالعمل های زیر می باشند. لازم است کاربران نیز این قوانین را مطالعه کرده و از طریق نمایش هشدارها در وب سایت از تغییرات احتمالی مطلع گردند.

  1. به اشتراک گذاری لینک های پرداخت و درگاه ها در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی ممنوع است. در صورت عدم رعایت از سوی پذیرنده، اخطار و در صورت تکرار، دسترسی به زیر ساخت ها و خدمات موضوع قرارداد، لغو خواهد شد.
  2. ثبت نام در سایت و سامانه ره پی مستلزم درج اطلاعات واقعی است و جعل هویت اشخاص حقیقی یا حقوقی و سوء استفاده از آن در جهت فریب سایرین ممنوع است.
  3. طبق مواد ٢١٠ و ٢١١ قانون مدنی، استفاده از خدمات سامانه ی ره پی برای افرادی که اهلیت معامله را داشته، بالغ، عاقل و رشید محسوب شوند، مجاز می باشد.
  4. در جهت حفظ امنیت، آی پی (IP) کاربران در هنگام استفاده هرکدام از بخش ها و امکانات سایت ثبت خواهد شد.
  5. طرف اول متعهد می شود که از اطلاعات خصوصی و آی پی های ثبت شده (IP) کاربران محافظت کند و این اطلاعات را محرمانه نزد خود نگه دارد و برای سایر اشخاص فاش نکند. البته به استثنای مواردی که به موجب قوانین ایران مجبور به ارائه آن به مراجع ذی صلاح باشد.
  6. درخواست های رسمی در سایت و از طریق تیکت ها و زیر سیستم‌های توسعه داده شده درون وبسایت انجام میشود و از ایمیل تنها به منظور اطلاع رسانی استفاده خواهد شد و اطلاعات شخصی و سیستمی و کارکردی از طریق ایمیل مبادله و درخواست نمی شود.
  7. طرف اول از کاربران سایت خود می خواهد، حتما شناسه کاربری و کلمه عبور خود را در صفحاتی که دارای آدرس rahpay.net می باشد، وارد کنند. اطلاعات این صفحات، توسط گواهینامه SSL محافظت میشوند و بنابراین برای امنیت بیشتر صفحات با پیشوند HTTPS در دسترس کاربران قرار می گیرد. بدیهی است عواقب وارد کردن اطلاعات در آدرس هایی بجز آدرس فوق با کاربر مورد نظر میباشد.
  8. با توجه به زمان بندی های بانکی در سیستم پایا زمان انتقال وجه به حساب مقصد، زمانی بین ١ تا ٣ روز کاری میباشد.
  9. مسئولیت واریز وجه پرداخت شده به حساب اعلامی کاربر بر عهده پرداختیار بوده و وجه مذکور بین ٢٤ تا ٧٢ ساعت کاری به حساب کاربر واریز می گردد. (این زمان تاخیر به علت دوره زمانی تسویه سیستم شاپرک و پایا بانک مرکزی میباشد و تمامی پرداخت های الکترونیکی شامل این قاعده هستند.)
  10. هیچ کاربری حق واگذاری شناسه کاربری خود به فرد یا شرکت دیگر را ندارد. بدیهی است در صورت تخلف، مسئولیت و عواقب آن بر عهده پذیرنده می باشد.
  11. پذیرنده ای که به عنوان فروشنده فعالیت می کند، موظف است نسبت به ارسال کالا و یا ارائه خدمات فروخته شده از طریق اینترنت رسید اخذ نماید و پایگاه داده جداگانه ای جهت نگهداری تاییدیه مشتری، در خصوص کالا یا خدمات تحویل داده شده داشته باشد. بدیهی است که هرگونه مسئولیت، در زمینه کیفیت یا کمیت کالای ارائه شده و نیز ارسال آن بر عهده فروشنده/ پذیرنده می باشد و در صورت اعلام مشتری مبنی بر عدم دریافت کالا، فروشنده/ پذیرنده موظف به ارائه رسید دریافت شده از سوی مشتری میباشد.
  12. پذیرندگان موظف هستند اطلاعات کامل خریدار (شامل نام و نام خانوادگی، شماره موبایل و ...) را از مشتری دریافت و مشتری و خریدار را احراز هویت نمایند. مسئولیت هرگونه عدم دریافت اطلاعات کافی و احراز هویت خریدار با پذیرندگان می باشد.
  13. طرف اول/پرداختیار بنا به صلاحدید و با توجه به خدمت عرضه شده و به استناد الزامات شاپرک لازم است، برای احراز هویت پذیرنده و اطمینان از احراز صحت اطلاعات موقعیتی، ثبتی، مکانی، صنفی، بانکی، مجوزهای فعالیت و مجوزهای کسب و کاری را از پذیرنده درخواست نماید و با استفاده از روشهای گوناگون آن‌ها را اعتبار سنجی کرده و در صورت عدم تطابق، نسبت به قطع خدمات ارایه شده به پذیرنده پشتیبانی شده به صورت یکطرفه اقدام نماید.
  14. در صورت تخطی پذیرنده پشتیبانی شده از قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران، پرداختیار این حق و اختیار را دارد تا نسبت به قطع خدمات ارایه شده به پذیرنده پشتیبانی شده به صورت یکطرفه اقدام نماید.
  15. استفاده از ره پی برای افراد زیر ١٨ سال ممنوع است.
  16. پرداختیار/طرف اول هیچ مسئولیتی در مورد حساب‌ها و کارت‌های متصل با نام افراد دیگر در حساب شخص دیگر نخواهد داشت. برای تأیید حساب واردشده، پرداختیار/طرف اول کپی کارت را از کاربر دریافت و در پایگاه داده‌های خود آرشیو می‌کند.
  17. کپی کارت ملی، کپی شناسنامه، کپی اساسنامه، کپی آگهی تغییرات اساسنامه، کپی صفحه اول دفترچه بانکی، کپی کارت بانکی، کپی قبض تلفن و … برای احراز هویت پذیرنده، از طرف پرداختیار درخواست خواهد شد.
  18. در صورت بروز اشتباه در سمت پذیرنده که مستلزم عودت وجه باشد، هزینه کارمزد در هر صورت از پذیرنده اخذ خواهد شد.
  19. هر گونه استفاده ی اسپم و باتی و رباتی بر روی سرویس ها و زیرساخت های پرداختیار/طرف اول ممنوع بوده و در صورت مشاهده، دسترسی پذیرنده/طرف دوم بدون اخطار، بسته می گردد.
  20. هرگونه فعالیت تخریبی و یا ضد تبلیغ در محیطهای داشبورد و پنل زیرساخت پرداختیار و یا اپلیکیشن های مرتبط با نشان و نام تجاری و برند پرداختیار ره پی ممنوع است و در صورت مشاهده، دسترسی پذیرنده/طرف دوم بدون اخطار، بسته می گردد.
  21. تغییر شماره تلفن و تماس ها و نشانی ها و هر آنچه با کیفیت سطح خدمات ره پی در ارتباط باشد، می بایست به اطلاع پرداختیار رسیده باشد.
  22. هیچ پذیرنده ای به هیچ نحو، امکان و اجازه ی اجاره و واگذاری سخت‌افزار و یا درگاه و یا … را به غیر ندارد.
  23. حل اختلاف و جبران هر نوع ضرر و زیانی مابین پذیرنده و مشتری پذیرنده، بر عهده آن‌ها بوده و پرداختیار ره پی در این میان دخیل نخواهد بود. امکان پیگیری قضایی برای طرفین تنها در صورت اطلاع واحد پشتیبانی ره پی و از طریق ثبت تیکت امکان‌پذیر خواهد بود. چنانچه ضرر و زیانی از این رخداد، به پرداختیار وارد شود، پذیرنده موظف به جبران خسارت خواهد بود.
  24. پرداختیار، می‌تواند در هر زمان که به فعالیت و یا اطلاعات هویتی کاربر مشکوک شود، درگاه اینترنتی و رومیزی و حساب کاربری پذیرنده/مشتری را توقیف و تا زمان احراز هویت مجدد و یا رفع مورد مشکوک اقدام نماید.
  25. -مطابق با قرارداد سطح خدمات شرکت پرداخت (PSP) که سه دسته خطا را خارج از تعهد سطح خدمات خود کرده‌اند، به تبع آن پرداختیار ره پی خطاهای صادرکنندگی و شتاب و خطاهای شاپرکی و خطای کسب و کار را نیز از سند تضمین سطح خدمات خود خارج کرده است. این خطاها عبارتند از:
    خطای صادرکنندگی و شتاب: چنانچه در تراکنشی، علت بروز خطا، بانک صادرکننده ی کارت یا سامانه ی شتاب باشد و تراکنش از دید شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک) ناموفق باشد، خطای صادرکنندگی و شتاب رخ داده است.
    خطای شاپرکی: چنانچه در تراکنشی علت بروز خطا شرکت شاپرک باشد و تراکنش از دید شبکه ی الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک) ناموفق باشد، خطای شاپرکی رخ داده است.
    خطای کسب و کار:خطای که به علت فرآیندهای تعریف شده در راهبری سیستم و بدون دخالت ذینفعان مختلف شبکه الکترونیکی پرداخت کارت پدید می‌آید و عملاً هیچ یک از شرکت های ارایه دهنده خدمات پرداخت، شاپرک، بانکهای صادرکننده و پذیرنده در وقوع آن نقش ندارند، خطای کسب و کار نامیده می شود.